Poate cel mai cunoscut hotel din Bistrița, Coroana de Aur, a fost scos la vânzare. Patronul Ioan Moldovan, vinde hotelul din Bistrița, după ce a scos la vânzare și hotelul Dracula.

Hotelul propus spre vanzare este amplasat in centrul orasului Bistrita, la km 0. Prețul este de 11.500.000 EUR + TVA

Hotelul “Coroana de Aur” a fost inaugurat in anul 1974, fiind de departe, cel mai reprezentativ hotel al oraşului. In anul 2014, hotelul a fost supus unei modernizari majore in urma careia acesta a fost clasificat la 4 stele.

Suprafata totala construita a hotelului este de 2113 mp, dispusa pe 5 nivele (subsol + parter + 3 etaje), iar suprafata terenului aferent este de 2958 mp. Hotelul dispune si de o parcare proprie, avand 20 locuri de parcare in fata hotelului.

Hotelul are gradul de confort de 4 stele si este dotat cu urmatoarele:
o sala de restaurant avand o capacitate de 300 locuri care poate fi transformata prin pereti despartitori in 2 pana la 5 saloane in functie de solicitarile clientilor sau intr-o sala/sali de conferinta si o terasa care pe timp de iarna poate fi inchisa prin pereti de sticla, salonul Jonathan Harker cu o capacitate de 60 locuri pentru servirea micului dejun sau alte evenimente, lobby bar, instalatie centralizata de climatizare si incalzire proprie, conexiune la internet WiFI.

La demisol, hotelul dispune de spalatorie si uscatorie, laborator de cofetarie & patiserie, atelier de tamplarie, atelier mecanic si depozit propriu de marfuri si materiale de consum.

Capacitatea de cazare a hotelului este de 97 camere, dintre care 2 apartamente, 38 camere matrimoniale, 35 camere twin si 22 camere in regim single. Camerele sunt dotate cu instalatie de climatizare centralizata, smart TV, minibar, acces WiFI, toate dotarile fiind la standarde superioare de calitate.

In acelasi ansamblu de cladiri, se afla Coronita, o cladire cu o arhitectura deosebita si cu un potential enorm de exploatare ca si un restaurant de referinta cu posibilitate de amenajare a unei terase in zona 0 a orasului Bistrita sau alte posibilitati de exploatare in alte domenii de activitate. Suprafata totala construita a acesteia este de 259 mp, iar suprafata terenului aferent este de 931 mp.

SPUNE-TI PAREREA