Bistrițenii vor putea participa la unul dintre cele mai importante evenimente de dezvoltare personală din acest început de an în date de 14 martie la Hotel Metropolis.

Cei interesați să învețe despre leadership și să se dezvolte personal sunt așteptați în data de 14 martie, începând cu orele 18:00, la sala de conferință a Hotelului Metropolis, acolo unde echipa Tinerilor Social Democrați din municipiul Bistrița a pregătit un eveniment special, „Profilul liderului de azi, #PregătitPentruViitor!”

Vorbitorul principal al serii va fi domnul Eliade Rotariu, trainer cu experiență de peste 10 ani, având în portofoliu un număr important de clienți din mai multe domenii. Specializat în formarea angajaților unor branduri de top din România, acesta a reușit să crească performanța clienților săi, iar în luna martie va fi în mijlocul bistrițenilor.

Întâlnirea se adresează tuturor persoanelor interesate de teme precum leadership, vânzări, și comunicare, indiferent de convingerile politice, scopul fiind de a oferi o ocazie de dezvoltare personală unui număr cât mai mare de oameni.

Pentru a participa la eveniment, cei interesați sunt rugați să se înscrie prin intermediul formularului de la următoarea adresa: http://bit.ly/2oPOHwP

Președintele TSD Municipiul Bistrița, Adrian Solcan a declarat : ”Educația și dezvoltarea personală sunt singurele investiții sigure, pe termen lung care vor da un avantaj competitiv tinerilor într-o lume tot mai conectată și globalizată. Dacă pentru generația părinților noștri abilitățile practice erau esențiale, pentru generația noastră trebuie să dezvoltăm tot mai mult competențe „soft” în domeniul leadershipului, vânzărilor și comunicării. Am inițiat acest eveniment pentru că o comunitate inteligentă este formată din tineri inteligenți. #OrasAccesibilTinerilor”

Președintele TSD Bistrița-Năsăud, Bogdan Ivan Gruia a declarat: ”Începând cu anul 2012 s-au făcut investiții masive în infrastructura de educație din județul Bistrița-Năsăud, iar astăzi avem multe localități cu infrastructura școlară modernizată. Investițiile publice din ultimii ani pun bazele unui context în care tinerii din județul nostru pot să își dezvolte un viitor aici. Tinerii merită să aibă repere și doar prin promovarea acestora și atragerea cât mai multor profesioniști în zona publică, vom putea dezvolta comunitatea noastră pe termen lung. Cred cu tărie că investind în educație, investim în viitor! #SuntemFapte”

Evenimentul face parte dintr-un program de formare inițiat de către TSD Municipiul Bistrița, care se derulează pe parcursul a 2 luni și prin care ne-am propus să aducem informație de calitate unui număr de aproximativ 150 de tineri.

SPUNE-TI PAREREA