Cofetăria By Laura vă așteaptă sâmbătă între orele 10.00-19.00 și duminică între orele 10.00-18.00 la Pensiunea Terra unde se desfășoară expoziția Wedding Land, la care găsiți cele mai variate oferte pentru nunți.

Cofetăria By Laura și-a câștigat deja un renume în domeniul evenimentelor și vine cu noutăți în ceea ce privește torturile și aranjamentele candy bar pentru nuntă.

 

„Sunt la mare modă torturile cu blat de biscuit și cremă, decorate cu flori, macaroons, bucăți de ciocolată. În privința torturilor de nuntă am încercat să acopăr cât mai multe gusturi: torturi romantice, elegante, cele cu un aspect mai rustic, torturi care „spun povestea cuplului” etc. La prăjituri încercăm să respectăm rețetele noastre tradiționale, prăjiturile de casă, care i-au cucerit pe cei care le-au gustat. Am mai introdus și câteva prăjituri noi, cu nuci pralinate sau cu mac și cremă de vanilie. Avem multe sortimente de minitorturi, pahare cu diferite mousse-uri…”, a spus Laura Crișan, proprietara cofetăriei.

Cofetăria By Laura este una dintre ultimele apariții în Bistrița, în domeniul prăjiturilor, dar noul brand a reușit să se impună rapid datorită rețetelor deosebite care satisfac și cerințele unor categorii mai restrânse de consumatori, cum ar fi adepții raw-vegan sau oamenii care suferă de diabet.

Povestea cofetăriei este, de asemenea, una deosebită și vine din nostalgiile copilăriei, cu mâinile blajine ale bunicii care frământă aluatul, mirosul de vanilie, măr copt și lămâie rasă.

Citește întreaga poveste a cofetăriei aici…

SPUNE-TI PAREREA