Social-democrații bistrițeni s-au întâlnit în această după-amiază în cadrul Conferinței Județene Extraordinare, eveniment care a avut loc în sala de ședințe a Primăriei Bistrița. La conferință au participat președintele filialei județene, Emil Radu Moldovan, parlamentarii județului, primari PSD, dar și ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor.

Președintele PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a prezentat un raport al organizației, dar și un raport al realizărilor de la nivelul județului, amintind de drumuri, investițiile în Spitalul Județean și echipa de handbal feminin a Bistriței.

Președintele Consiliului Național al PSD, Mihai Fifor, le-a transmis celor prezenți că PSD Bistrița-Năsăud este o organizație foarte importantă, de la care toate organizațiile au ce învăța. Vezi mai jos discursul:

La final, președintele Radu Moldovan a supus la vot o rezoluție prin care delegații PSD Bistrița-Năsăud prezenți la Congresul de la București să voteze pentru susținerea lui Liviu Dragnea. Radu Moldovan a spus că nu știe să existe membru PSD din județ nemulțumit de Liviu Dragnea.

PSD Bistrița-Năsăud va fi reprezentat la Congresul Extraordinar din 10 martie de 87 de delegați, printre care șefii organizației, parlamentarii și primarii județului.

“Președintele Liviu Dragnea a fost ales de 400 și ceva de mii de membri de partid. Chiar dacă mai sunt unii, sporadic, care îi contestă autoritatea. Eu am condus tot timpul această organizație cu o structură colegială. Când a fost discuție privind retragerea sprijinului politic al fostul premier Tudose, toți cei din conducerea organizației județene au optat în unanimitate pentru susținerea lui Liviu Dragnea. Eu cred că modul în care el a condus campania electorală, programul de guvernare, modul în care a condus partidul, îi dă dreptul și autoritatea de a conduce în continuare partidul”, a explicat Radu Moldovan, în fața jurnaliștilor, decizia de a supune la vot această rezoluție de susținere a lui Dragnea.

 

SPUNE-TI PAREREA