Designerul Tina Olari își deschide atelier de creație la Bistrița și, pe lângă creațiile sale, oferă un nou serviciu, acela de consiliere și personalizare a ținutelor.

În timpul alocat clientei care se face cu o programare prealabilă, în cadrul probei, clienta poate încerca diverse variante de rochii, pentru a putea înțelege și a fi sfătuită ce modele, ce linii, culori și texturi i se potrivesc cel mai bine și care atu-uri trebuiesc puse în valoare, fie că e vorba de închiriere sau realizare la comanda, de o nouă piesă unică, fie că e vorba de informarea sa personală. Se pot realiza fotografii (dacă se dorește cu un fotograf profesionist) și după caz, desen personalizat.

Clienta e indrumată să înțeleagă și să își pună în valoare atitudinea pe care o femeie e bine să o adopte când poartă o rochie de mireasă, de seară sau de zi cu zi.

Postura corporala, mersul, eleganța în gesturi, sunt importante pentru femeie și feminitatea sa și e îndrumată să le redescopere și să și le pună în valoare.

Ora de proba și consultanta sunt gratuite pentru clientele care aleg să fie accesorizate, cu produsele Tina Olari, si isi concretizează întâlnirea prin închirierea rochiei, realizare personalizata la comanda sau achiziționare.

Preț informații si consultanță, 50 ron/h.

Programări la tel: 0753356298

Începând cu luna martie, gasesti creațiile Tina Olari la Bistrita, str Liviu Rebreanu, nr 36, (pietonal).

SPUNE-TI PAREREA