Managerul orașului, George Avram, a pierdut definitiv procesul cu Agenția Națională de Integritate.

În anul 2014, George Avram a fost declarat în stare de incompatibilitate din cauză că ar fi deţinut simultan mai multe funcţii. Avram a atacat decizia în instanță, dar nu a avut câștig de cauză. Înalta Curte de Casație și Justiție a respins recursul acestuia, decizia fiind definitivă.

„Respinge recursul declarat de George Avram împotriva Sentinţei nr.185 din 2 aprilie 2015 a Curţii de Apel Cluj – Secţia a II-a Civilă, de Contencios Administrativ şi Fiscal, ca nefondat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 20 februarie 2018”, a fost decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, pronunțată marți.

Avram a fost declarat incompatibil de ANI, pentru că a deținut simultan mai multe funcții, printre care cea de administrator al Aquabis și de viceprimar (2008), dar și calitatea de membru în Consiliul de Administrație al unei școli din Bistrița.

Timp de trei ani, George Avram nu va mai putea ocupa sau candida pentru o funcție publică. Avram va rămâne însă city manager al orașului, post pe care îl ocupă în urma unui concurs.

 

 

SPUNE-TI PAREREA