Șoferii bistrițeni trec prin situații tot mai jenante, după noile regulamente ale parcărilor din Bistrița. Un nou episod ne arată că sistemul nu e deloc pus la punct și oamenii au de suferit. Mai mult, polițiștii locali sunt absurzi chiar și când șoferii au dreptate.

Un caz aberant s-a petrecut zilele acestea în Bistrița. O bistrițeancă și-a făcut abonament pentru parcare, pe un an de zile, dar polițiștii locali i-au blocat roțile pentru că a blocat în zona centrală.

Daniela spune pentru ObservatorBN că i s-a dezlipi abtibildul de pe parbriz, probabil la spălătorie iar polițiștii locali i-au blocat roțile. Asta deși avea abonament plătit. Aceștia nu au verificat numărul înainte să blocheze roțile, după cum spune femeia. Mai mult, deși a prezentat, la Poliția Locală, dovada (chitanța) că are abonament pentru parcare, polițiștii locali nici n-au vrut să audă de așa ceva și au pus-o să plătească 50 de lei, pentru deblocarea roții.

„Am făcut abonament pe un an de zile, am plătit 480 de lei, tocmai pentru a nu mai avea probleme cu parcarea. Nu se poate așa ceva. Am înțeles că au aparate cu care verifică ce mașini au parcarea plătită. De ce nu le folosesc? Nu e vorba de cei 50 de lei pe care i-am plătit, dar nu mi se pare normal să am abonament și să îmi blocheze roata”, a declarat Daniela pentru ObservatorBN.

Cerând să nu i se facă publică identitatea, persoana în cauză ne-a trimis chitanța, pe care se vede că a plătit abonamentul pentru parcare în data de 8 ianuarie, pe un an de zile, în sumă de 480 de lei. În data de 13 februarie, polițiștii locali i-au blocat roata. Atât pe chitanța cu plata abonamentului, cât și pe procesul verbal de blocare apare același număr de mașină.

Reamintim că, de la începutul anului, peste 500 de bistrițeni și-au făcut abonamente pentru parcările din zonele centrale. Polițiștii locali au blocat, în ultimele săptămâni, peste 80 de mașini.

 

SPUNE-TI PAREREA