Liberalii încearcă tot mai intens să facă opoziție în Bistrița. Doar că nu se prea pricep și fac gafă după gafă. Unul dintre consilierii PNL care încearcă să sancționeze greșelile primarului Crețu este Diana Morar.

Avocata liberală rupe Facebook-ul cu postări, care de care mai interesante. Și bine face, că e nevoie de cât mai multe voci în spațiul public, chiar și de astea mai neînsemnate.

Ca un stâlp al opoziției care este, Diana Morar a fost astăzi prezentă la dezbaterea publică a bugetului pe anul 2018, dezbateri la care oricum nu participă nimeni, de obicei.

Și, ca să vadă lumea că a fost și că se implică, a postat pe Facebook. Doar că postarea inițială a fost la persoana a treia. Adică a scris ea despre ea.

„Sunt neplăcut suprinsă, chiar dezamăgită de faptul că la o asemenea dezbatere importantă, bistrițenii se arată total dezinteresați, neonorând-o cu prezența. Explicația poate veni și din faptul că activitatea primăriei, a primarului Crețu este cât se poate de opacă, dar, asta tot nu rezolvă această problemă. Fac un apel la spiritul civic al bistrițenilor: Oameni buni e vorba de taxele și impozitele locale pe care le plătiți, sunt banii dumneavostră aici Pentru că dezbaterea a trebuit să aibă loc, Diana Morar a vorbit despre modul cum ar trebui să se facă puntea metalică de trecere deasupra bulevardului Independenței:” Bugetarea să se facă cu consultarea prealabilă a cetățenilor care locuiesc în zonă, în vederea stabilirii unui mod inteligent de construire a acestei pasarele, asta pentru a nu afecta în vreun fel activitățile comerciale sau sociale din perimetrul viitoarei punți suspendate”, a fost postarea inițială, pe care a corectat-o ulterior.

E de râs, pentru un politician care se vrea cu prestanță, dar nu-i așa mare bai pentru că, vorba aia: „Numai cine nu postează, nu greșește”.

 

1 COMENTARIU

  1. Și care-i greșeala fenomenală ?
    E un mod de a comunica, mai politicos de a supune IO AM ZIS așa-și-așa, cum se mai scrie de unii „ziariști”.
    Tratarea subiectului e subiectivă, tendențioasă și nedezinteresată.
    Ia să fi scris Avram (sau mă rog, cineva pentru el) să vezi cum ”transpărea în postarea respectivă germenii unui potențial laureat Nobel”

SPUNE-TI PAREREA