Site-ul airbnb.com este unul dintre cele mai populare, când vine vorba de închiriat apartamente pentru turiști, în întreaga lume. Platforma are zeci de mii de utilizatori și a început să prindă și în România.

Deși Bistrița nu este o destinație turistică la mare căutare, unii bistrițeni au apartamente renovate, pe care le închiriază pe noapte. Prețurile variază, în funcție de locație și de cum arată apartamentul, dar poți închiria și cu prețuri sub 20 de euro pe noapte. Oferta apartamentelor din Bistrița nu este foarte bogată pe site-ul de profil, comparativ cu alte orașe europene, unde găsești sute de apartamente. Pe lângă apartamente, pe site găsești multe locuri de cazare la pensiunile din Bistrița-Năsăud.

“Cozy apartment with nice views”, este anunțul Iulianei, care își închiriază apartamentul confortabil și cu priveliște frumoasă, într-un bloc nou, departe de nebunia din oraș, la prețul de 200 de lei pe noapte. Apartamentul este situat la 15 minute de centru, cu două dormitoare și un living, într-un bloc cu lift.

Un apartament tip studio, cu o cameră, pentru două persoane, costă 67 de lei pe noapte în Bistrița.

Cei care nu sunt foarte fițoși își pot închiria și o cameră, într-un apartament locuit. Andru, un bistrițean, închiriază camera cu 75 de lei pe noapte, în locuința sa “umilă, dar confortabilă și călduroasă”.

Un apartament foarte colorat, la propriu, în centrul orașului, se închiriază cu 225 de lei pe noapte. Are 3 dormitoare și două băi.

Nu doar în Bistrița se pot rezerva locuri de cazare pe site-ul airbnd. Cu 800 de lei pe noapte, poți avea o întreagă pensiune de lux la dispoziție, în Bistrița-Bârgăului, la Colibița. Camere spațioase, cu priveliște la munte si Spa si condiții de 5 stele, la o pensiune din zonă, cu 4 dormitoare și o capacitate totală de 10 persoane.

 

SPUNE-TI PAREREA