Doi bărbați din aceeași familie, din localitatea Reteag, au avut parte de morți stupide, fiind, parcă, urmăriți de ghinion.

Conform dejeanul.ro, primul bărbat, în vârstă de 53 de ani, a murit la Spitalul Municipal Dej. Acesta era bolnav de diabet și făcuse un infarct. A fost preluat de un schipaj medical și conectat la un perfuzor pentru a i se adminsitra un tratament. Deși medicii îi recomandaseră să stea nemișcat, bărbatul s-a ridicat și i s-a făcut rău. A căzut la pământ și a tras peste el stativul pe care se afla perfuzia, o seringă automată și un aparat medical de peste un kilogram. Aparatul medical i-a cauzat o leziune în zona capului și bărbatul a intrat în stop cardio-respirator. Cadrele medicale au anunțat imediat poliția, care a început o anchetă. În urma necropsiei, a reieșit că bărbatul a murit din cauza unui infarct miocardic, fără ca moartea sa să aibă vreo legătură cu lovitura la cap.

Ghinionul nu s-a oprit aici pentru familia bărbatului. Rudele l-au luat acasă, pentru înmormântare. Familia de etnie romă a pregătit, conform tradiției, grătare pentru toți cei de la priveghi. Un bărbat de 43 de ani, rudă cu bărbatul decedat, a mâncat dintr-un grătar de miel și s-a înecat cu un bol alimentar. Cei prezenți la priveghi nu au știut cum să-i acorde primul ajutor și au sunat la 112 abia când au observat că omul nu mai respiră. Din păcate, echipajul medical nu a putut decât să constate decesul. Bărbatul a fost transportat la morgă și poliția a deschis o anchetă și în acest caz.

 

SPUNE-TI PAREREA