Competiția Via-Maria Theresia va da startul înscrierilor în data de 2 aprilie. Organizatorii vin, anul acesta, cu o noutate îmbucurătoare pentru cei care vin la competiție însoțiți de copii:

„Dragi participanți, Via-Maria-Theresia, vă aduce la cunoștință încă o noutate pentru ediția 5.0.
Tu alergi iar copilul tău rămâne în grija noastră!
Dorim să oferim această posibilitate participanților care vin împreună cu copiii și ambii părinți doresc să alerge. Drept urmare la ediția de anul acesta, participanții la probele de semi-maraton, maraton și triatlon, vor beneficia de această optiune.
Vom avea și o cursă a copiilor la ediția 5.0, această constând în două probe, pe distanțe de 1 km și 3 km. Vârstele copiilor trebuie să fie cuprinse între 5-12 ani. Nu se va percepe taxă de participare la cursa copiilor.
Vom avea de asemenea jocuri organizate pentru copiii, tobogan, pictură pe față pentru doritori, teatru cu păpuși și călărie pe ponei. Copiii vor primi mâncare și băutură.
Cei care sunteți interesați să vă lăsați copiii în grija voluntarilor nostri, special pregătiți pentru acest departament, sunt rugați să ne trimită e-mail la adresa concurs@via-maria-theresia.ro, unde solicităm să fie specificat numele si prenumele parintilor, al copilului (copiilor), vârsta copilului și proba/probele la care participă parintele/părinții.
E-mail-urile se primesc începând cu data de 2 aprilie, când de fapt se deschid și înscrierile la competiție. Perioada înscrierilor este 2 aprilie-31 mai.
Mulțumim pentru susținere sponsorului oficial Raiffeisen Bank Romania și noului sponsor care s-a alăturat competiției noastre, Datacor”, au anunțat organizatorii.

SPUNE-TI PAREREA