Președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, a comentat, printr-un mesaj pe Facebook, numirea lui Ioan Deneș în funcția de ministru al Apelor și Pădurilor, dar și numirea lui Daniel Suciu ca lider de grup al parlamentarilor PSD.

„Sunt mândru de faptul că performanța și munca unor oameni foarte buni din echipa PSD Bistrița-Năsăud a fost văzută la nivel național!

Vreau să îi felicit pe colegii mei, Ioan Deneș, noul Ministru al Apelor și Pădurilor și pe Daniel Suciu, noul lider al grupului parlamentar PSD din Camera Deputaților!

Atât eu, cât și toți colegii din PSD Bistrița-Năsăud avem încredere în cei doi colegi și în faptul că sunt profesioniști și oameni de caracter care își vor face munca cu responsabilitate și frică de Dumnezeu!

La urez mult succes, sunt alături de ei și de proiectele lor și am încredere că vor reprezenta cu cinste interesele oamenilor din județul Bistrița-Năsăud și ale tuturor românilor!

De asemena vreau să o felicit pentru lucrurile bune făcute in postura de Ministru al Apelor și Pădurilor pe colega noastră, Adriana Doina Pană”, a scris Radu Moldovan pe Facebook.

SPUNE-TI PAREREA