Pregătirea unei nunți nu mai este o treabă ușoară în ziua de astăzi când detaliile și „must-have-urile“ se înmulțesc sezon de sezon. Bistrița Mariage Fest, târgul de nunți care se desfășoară în acest weekend la Hotel Metropolis a adus în fața publicului oferta completă privind organizarea nunții, de la îmbrăcăminte până la cel mai mic bob de struguraș de pe prăjiturile din candy bar.

Magazinele de rochii și costume de nuntă, magazinele de bijuterii, cofetăriile, firmele specializate în realizarea invitațiilor, florăriile, firmele care oferă cocktail bar-uri, artificii pentru dansul mirilor, gheață carbonică în pahare și alte efecte speciale, cabină foto și accesorii pentru pozat, servicii foto video, sonorizare și lăutari, toți și-au prezentat oferta în saloanele luxoase ale Hotelului Metropolis.

În materie de rochii de mireasă trend-ul este, clar, opulența. Dantelele, broderiile cu mărgele și cristale, florile aplicate în relief sunt detaliile prezente pe aproape toate modelele expuse. Nici la costumele de mire simplitatea nu este o opțiune.

Aranjamentele florale, pe cât de sofisticate, pe atât de costisitoare, se axează atât pe flori naturale, dar și pe flori artificiale, lucrate manual sau chiar flori realiste supradimensionate. Realizarea unor astfel de flori nu este muncă ușoară, așa că nici costurile lor nu sunt mici. Dar multe mirese aleg această variantă pentru că pot fi păstrate și după nuntă.

Nunta a devenit tot mai mult un eveniment la care partea de entertainment a oaspeților e foarte importantă, așa că mirii se străduiesc să le ofere muzică live, cabina foto unde își pot face fotografii la minut purtând diverse accesorii amuzante, candy bar-uri și cocktail-bar-uri care dau gust petrecerii.

Târgul de nunți Bistrița Mariage Fest poate fi vizitat de vineri până duminică.

VEZI PROGRAMUL EVENIMENTULUI.

SPUNE-TI PAREREA