Eleganța este singura frumusețe care nu se ofilește,” spunea Audrey Hepburn.

Pentru a ilustra aceste rânduri, în prag de primăvară, Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud pregătește un eveniment de excepție destinat femeii.

În cadrul prezentării de modă desfășurată sub titlul ”Sublimul feminin”, va fi adusă în fața bistrițenilor celebra creație a designer-ului bistrițean Tina Olari. Rochia care a îmbrăcat cea mai frumoasă femeie din lume, MISS WORLD 2015 și care a fascinat publicul din Dubai, Milano, Barcelona și Madrid va putea fi admirată acum de bistrițeni.

Designerul Tina Olari a acceptat ca rochia care i-a adus recunoaștere la nivel mondial să rămână ca exponat în muzeul județului Bistrița-Năsăud.

„Cu această ocazie invităm publicul bistrițean la o prezentare de modă a colecție de lux Tina Olari! În 1 Martie, sălile secției de Artă Contemporană vor fi inundate de rafinamentul, senzualitatea și eleganța rochiilor prezentate în marile orașe ale lumii, îmbrăcate de această dată de manechine bistrițence, cele cu care creatoarea prezenta colecțiile sale, încă de când începea să ia naștere brandul Tina Olari”, transmit organizatorii.

Evenimentul va avea loc în data de 1 Martie, de la orele 19.00. Intrarea se va face pe bază de invitație.

SPUNE-TI PAREREA