Un nou salon de înfrumusețare funcționează, de câteva luni, în județul Bistrița-Năsăud, în localitatea Bistrița-Bârgăului.

VIP Forever Beauty Salon a fost înființat ca o afacere personală, de Mărioara Vlad, hair-stylist, pentru a le oferi un loc ideal pentru servicii de înfrumusețare doamnelor, domnișoarelor și domnilor din zonă.

“Am deschis salonul în octombrie 2017, pentru că era o necesitate în această zonă. Am hotărât să îmi deschid o afacere în domeniul în care lucrez, într-un spațiu cald și primitor, dar care să ofere toate serviciile, de la coafură până la machiaj și pedichiură”, spune Mărioara Vlad, managerul salonului.

Deși este deschis de doar câteva luni, salonul a început să se bucure de succes, mulți clienți apelând zinlic la serviciile de înfrumusețare oferite.

Salonul oferă servicii de coafură, frizerie, manichiură, pedichiură, machiaj de zi, machiaj de ocazie sau pentru diferite evenimente speciale.

VIP Forever Beauty Salon este situat în Bistrița-Bârgăului, pe strada Pietroasa, Nr. 455. Programări și informații la telefon 0746 427 391.

 

 

 

 

SPUNE-TI PAREREA