Direcţia Municipală de Servicii Sociale Bistriţa anunţă organizarea, în data de 06.02.2018, orele 10.00 (proba scrisă), respectiv 08.02.2018, orele 10.00 (interviul), a concursului pentru ocuparea postului contractual vacant, pe durată nedeterminată, de medic stomatolog specialist cu 1/2 normă la cabinetul stomatologic.
Condiţii specifice de participare:
– absolvent studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, ramura de ştiinţe: medicină dentară;
– adeverinţă de confirmare a gradului profesional specialist;
– autorizaţie de liberă practică.
Condiţiile generale de participare sunt cele prevăzute la art. 3 din Hotărârea Guvernului nr. 286/2011, cu modificările şi completările ulterioare, pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice.
Concursul constă în probă scrisă şi interviu.
Concursul pentru ocuparea postului vacant susmenţionat se va desfăşura la sediul Direcţiei Municipale de Servicii Sociale Bistriţa, str. Dornei, nr. 12.
Dosarele de înscriere pentru concurs se depun în termen de 10 zile lucrătoare de la data afişării anunţului, respectiv din data de 15 ianuarie 2018, până la data de 29 ianuarie 2018, orele 16.00, la sediul Primăriei municipiului Bistriţa – Piaţa Centrală nr. 6, iar informaţii suplimentare se pot obţine la Biroul Resurse Umane şi Organizare, camera 8, telefon 0263224706, int. 118, persoană de contact: Dumitru Mirela-Rodica – consilier superior.
Anunţul şi bibliografia pentru concurs se afişează la sediul instituţiei şi pe site-ul www.primariabistrita.ro (Primăria – informaţii administrative – anunţuri posturi vacante) începând cu data de 15 ianuarie 2018.

SPUNE-TI PAREREA