CSM Bistrița a pierdut primul meci din 2018, în fața echipei din Cisnădie. Bistrițencele au condus în debut și au avut, de mai multe ori șansă, să revină, pe final, dar au comis  greșeli inexplicabile în momente cheie.

Cu sala plină, pe un parchet nou-nouț și cu o lumină demnă de Liga Florilor, CSM Bistrița a început partida cu mult entuziasm. Szabo, Pristaviță și Orșivschi s-au distrat, în primele minute, cu apărarea din Cisnădie, lăsând impresia că pot face un meci mare. Energia, entuziasmul și imaginația s-au stins în tabăra lui Pașca după numai o jumătate de repriză.

Handbalistele din Cisnădie au descifrat repede jocul CSM-ului, s-au apărat mult mai compact și au atacat letal la fiecare fază, schimbând repede cursul meciului, în favoarea lor. La pauză, tabela arăta un 11 la 17 pentru oaspeți, dezamăgitor și greu de crezut.

La reluare, publicul s-a mai trezit și bistrițencele au continuat să spere. Cu Ivan, prinzând, în sfârșit, curaj să tragă la poartă și cu o apărare mai atentă, CSM Bistrița a reintrat în joc. Jumătatea primei reprize a adus o accidentare horror a Roxanei Gatzel, care și-a fracturat mâna și o revenire a Bistriței, care a redus din diferență, apropiindu-se la un gol, cu 6 minute înainte de final. N-a fost să fie însă! Câteva momente inexplicabile, de uluială în atac, cu greșeli copilărești, au marcat finalul de meci, consemnând înfrângerea Bistriței cu scorul de 26-29.

Ce-i drept, arbitrii au luat și ei unele decizii la fel de ciudate, în defavoarea Bistriței, dar, cu mai multă atenție, CSM putea scoate cel puțin un egal din acest meci.

CSM Bistrița: Măzăreanu, Sîntămărean, Orșivschi (4), Szabo (1), Pristăvița (2), Rodriguez (2), Paraschiv (4), Chirilă (6), Ivan (3), Tetean, Zegrean, Rațiu (4)

 

SPUNE-TI PAREREA