Accidentele de pe Valea Bârgăului parcă au trezit comunitatea, care cere tot mai insistent să se facă trotuare pe DN 17. După ce ieri, mai mulți oameni din zonă au organizat un miting prin care cer acest lucru, un bistrițean vrea să adune semnături pentru a face o petiție la Consiliul Județean în acest sens.

„Vā scriu acest mesaj într-o notă serioasă. În seara asta circulând pe DN17 prin Mureşenii Bârgăului am fost relativ aproape să lovim (soția conducea maşina) un om căzut în mijlocul străzii într-o criză de epilepsie. Am sunat la numărul de urgențã, eventual am anulat cererea către Serviciul de Ambulanță, fiindcă persoana respectivă şi-a revenit, ulterior l-am dus familiei Galben care-l găzduia cu bunăvoință. Astea fiind zise şi luând în calcul tragicul eveniment din ajunul nopții de Bobotează, numărul mare de accidente cu pietoni de pe porțiunea de drum Livezile-Piatra Fântânele şi reacțiile desconsiderative a unei părți a presei locale la adresa locuitorilor Văii Bârgăului vă înaintez o petiție adresată Consiliulii Județean B-N pentru construirea de trotuare pe segmentul de drum mai sus menționat”, a scris Ioan Măjeri pe pagina de Facebook.

„Dacă demersul va atrage 2.000 de semnături voi înainta atât în nume personal, cât şi pe cale politică către autorități documentul. Va rog să completați petiția din link şi să distribuiți! Cu preocupare şi drag de viață”, a mai scris acesta.

SPUNE-TI PAREREA