Ioan Deneș a intrat în cursa pentru conducerea Ministerului Apelor și Pădurilor, eliberat recent de deputatul Doina Pană. Pe surse, el ar fi următorul ministru, lucru care i-a făcut pe mulți să se întrebe ce anume îl recomandă pentru această funcție. Dacă CV-ul său nu dă prea multe indicii cu privire la acest lucru, plăcerile sale personale par să ne lămurească. „Fratele“ Deneș, frate și cu „codrul“, dar și cu „fetitzele“, atrăgea atenția publică, în 2013, când printre puținele sale acțiuni pe facebook se număra și un like spre o pagină denumită „Fetitze“, unde puteam observa o „fetiță“ călare pe un Mustang, într-o pădure „virgină“. Cu alte cuvinte, pădurile României sunt pe mâini bune!
Suntem convinși că explicația senatorului e logică… nu el a dat like, altcineva a dat like, n-are nicio treabă cu fetitzele… Dar cu pădurea are vreo treabă?!

1 COMENTARIU

  1. Cu padurea nu-i foarte clar, dar este clar cu apele. Baiatul este din aceeasi gasca de partid cu sub-prefectul care insista ca raul Bistrita Ardeleana sa fie distrus de utilaje platite cu bani europeni prin institutia malefica Apele Romane, in cadrul asa-zisului proiect de punere in siguranta a barajului Colibita. Evident ca distrugerea raului in aval de baraj, la zeci de kilometri, nu are nicio legatura cu punerea in siguranta a barajului, dar daca decidentii se fac ca nu stiu sa citeasca…

SPUNE-TI PAREREA