Un tânăr de 16 ani, din Tureac, a accidentat șase persoane cu mașina, beat la volan, azi-noapte. Una dintre victime, o fată de 16 ani, a decedat. Tânăra se întorcea acasă, împreună cu o prietenă, când a fost lovită de mașină.

Fata a ajuns la spital în stare comatoasa, intubată, cu traumatism abdominal grav, cu hemoperitoneu. A fost internată în Secția Chirurgie și a fost supusa unei intervenții chirurgicale. Postoperator, starea s-a agravat, a devenit instabila hemodinamic si circulator, a intrat in stop cardiorespirator și nu a mai raspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarata decedata în jurul orei 2.30.

Numele fetei din Tureac, care și-a pierdut viața, este Larisa Bozga. Ea este elevă la Colegiul Național „Liviu Rebreanu” din Bistrița. Tânăra a lăsat în urmă familia și prietenii îndurerați.

„Chipul tau blând a rămas in imaginea mea.Te-ai retras in lumea celor drepți si buni suflet bun ce ai fost… Dumnezeu sa iti vegheze somnul de veci, buna mea prietena Larisa Bozga!”, a transmis una dintre prietenele ei.

„Nu pot să cred că ai plecat asa repede dintre noi suflet blând. Dumnezeu să te odihnească în pace 😢😢Coondoleațe familei!”, este un alt mesaj de condoleanțe.

SPUNE-TI PAREREA