O tânără cântăreață de muzică populară, Roberta Opre, a ajuns la spital împreună cu soțul ei, după ce amandoi au fost bătuți de 5 luptători MMA, într-un club din Cluj.

Potrivit gazetadecluj.ro, scandalul a pornit după ce cei doi soți au ieșit din club, afară, iar după ce s-au întors au găsit masa ocupată de cei 5 bărbați.

Conform sursei citate, Roberta susține că le-a explicat frumos acestora că masa a fost rezervată și lucrurile pe care aceștia sunt așezați (geanta, haina) îi aparțin.

În acel moment ar fi început amenințările din partea bărbaților: ”Voi știți de cine vă legați, fraierilor?”.

După mai multe amenințări și jigniri, doi dintre luptătorii MMA i-ar fi tras spre ieșire pe cei doi tineri, iar soțul cântăreței de muzică populară, Ionuț Miclăuș, s-ar fi ales cu un pumn.

Afară, unul dintre atacatori, despre care se spune că ar fi și polițist, a continuat amenințările, spunându-i lui Ionuț că-l va taxa și va plăti grav.

Apoi, unul dintre luptători a început să-l lovească, provocându-i răni grave.

Roberta Opre a fost amenințată cu moartea și s-a ales cu capul spart, după ce a fost lovită cu un pahar în cap, iar altcineva i-a dat un pumn, tânăra rămânând inconștientă.

Cei doi tineri s-au prezentat la urgențe, fiind răniți foarte grav, iar cariera Robertei va fi afectată, din cauza cicatricilor aceasta nu va putea fi prezentă la următoarele concerte.

SPUNE-TI PAREREA