Parlamentarii PSD, Daniel Suciu și Ioan Deneș, împreună cu viceprimarul Bistriței, Cristian Niculae, au susținut astăzi o conferință de presă, la final de an. Deputatul PSD, Daniel Suciu, a spus că anul 2017 a fost un an complicat din punct de vedere politic, dar că echipa care guvernează județul și-a făcut datoria.

“Încheiem, din punct de vedere politic un an destul de complicat. Mă refer la tot ceea ce s-a întâmplat pe scena politică. A fost un an turbulent. Îmi doresc ca în anul 2018 să vorbim foarte puțin despre ceea ce ne desparte și mai mult de ceea ce ne unește, mai ales că intrăm într-un an foarte important pentru istoria noastră, anul Centenarului Marii Uniri iar noi, transilvănenii, vom fi în prim-plan. Va fi un an special pentru Bistrița-Năsăud și pentru România”, a declarat deputatul PSD Daniel Suciu.

“Echipa care guvernează județul și-a făcut datoria, sutele de milioane de euro atrase atât prin programe guvernamentale cât și pe fonduri europene se vor regăsi în viața de zi cu zi a bistrițenilor”, a mai declarat Daniel Suciu, care le urează tuturor “La mulți ani!”

Daniel Suciu a vorbit și despre situația de la Sângeorz-Băi, transmițându-le un mesaj locuitorilor din orașul stațiune.

”Multe din patimile mele din 2017 au avut legătură cu Sîngeorz-Băi. Le transmit celor 11 miide oameni care locuiesc în acest oraș că le doresc un 2018 pe măsura sufletului lor mare și pe măsura a ceea ce merită. Și merită foarte mult. Sper ca 2018 să fie anul unui nou început, anul în care începe într-adevăr să se recupereze imensul decalaj care desparte orașul Sîngeorz-Băi de celelalte orașe. Așa că, dragi sîngeorzeni, multă sănătate și să fie după sufletul dumneavoastă!”, a transmis deputatul Daniel Suciu.

SPUNE-TI PAREREA