Prima zi din cariera de polițist pentru 6 absolvenți ai școlilor de agenți de poliție din Cluj-Napoca și Câmpina în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Astăzi, 27 decembrie, a avut loc repartizarea promoției 2017 de agenți de poliție care au absolvit școlile de profil din Cluj Napoca și Câmpina. Șefa de promoție a Școlii de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan”, agentul de poliție Sfrengeu Anamaria, a ales să-și desfășoare activitatea la Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

După multă muncă, stagii de practică și examene, 6 absolvenți ai școlilor de agenți de poliție din Cluj-Napoca și Câmpina sunt polițiști în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. Dintre aceștia, 5 sunt din județul nostru și unul din județul Suceava.

Toți au fost repartizați la structurile de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, iar în următoarele 6 luni își vor desfășura activitatea sub coordonarea unui polițist cu experiență, după care vor susține examenul de definitivare în profesie.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud îi asigură de tot sprijinul de care au nevoie pentru a-și îndeplini în mod corespunzător atribuțiile ce le revin și le urează mult succes în carieră.

????????????????????????????????????

SPUNE-TI PAREREA