Cum ne-am obișnuit de 15 ani, Camionul de Crăciun ajunge și anul acesta în Bistrița-Năsăud, dar și în județele Cluj, Maramureș, Sălaj și Suceava. 25191 de copii se vor bucura de cadouri care vor fi transportate de 21 de tiruri. În Bistrița-Năsăud vor ajunge 10197 de cadouri, în localitățile Milaș, Silivașu de Câmpie, Sânmihaiu de Câmpie, Miceștii de Câmpie, Urmeniș, Budacu de Sus, Dumitrița, Cetate, Dorolea, Livezile, Jusenii Bârgăului, Prundu Bârgăului, Bistrița Bârgăului, Mureșenii Bârgăului, Tureac, Tiha Bârgăului, Dumitra, Tărpiu, Cepari, Coșbuc, Rebrea, Parva, Telciu, Romuli, Leșu, Poiana Ilvei, Rodna, Șanț, Ilva mare, Lunca Ilvei și Măgura Ilvei.

„Dragii nostri, Camionul de Craciun implineste 15 ani anul acesta si in aceste momente, partenerii nostri de la Johanniter-Unfall-Hilfe e.V. pleaca din Germania, Landshut, catre locurile unde sunt asteptati de multi copii cu mare bucurie.

Asociatia Tasuleasa Social a crescut mare cu aceasta actiune, iar acum la a 15-a editie va fi cel mai mare Camion pe care l-am organizat vreodata, 25.191 de copii pe care ii vom vizita, adica 21 de tiruri.

Am inceput prin a darui cadouri unor copii nevoiasi in primii ani, apoi incetul cu incetul s-a transformat intr-o actiune de educatie, prin care mii de copii au invatat sa primeasca, sa dea mai departe si mai ales sa faca ceva pentru comunitatea si locul in care traiesc prin proiecte gandite de ei. Asa a luat nastere “Ziua buna! – Ziua voluntarilor mici” care este asteptata cu acelasi entuziasm de catre ei, ca si Camionul de Craciun.

Anul acesta, Camioanele vor merge in zilele de 28 si 29 decembrie in 5 judete, unde pe langa voluntarii Tasuleasa Social, numerosi educatori, invatatori, profesori, jandarmi, pompieri si politisti vor fi voluntari ai Camionului de Craciun intr-un excelent model de colaborare. Unul din camioane va merge in ianuarie in Republica Moldova la Glodeni, raion infratit cu judetul Bistrita-Nasaud“, a transmis Tășuleasa Social.

SPUNE-TI PAREREA