CSM Bistrița a scos la licitație un tricou cu autografele handbalistelor. Licitația s-a făcut pe Facebook, în scop umanitar.

Având un preț de pornire de 100 de lei, tricoul a ajuns să se vândă cu 1200 de lei. A fost câștigat, prin licitație, de suporterii echipei, Peluza Albastră. Licitația s-a făcut pe Facebook. Licitația pentru a-l ajuta pe Ionuț, copilul bolnav de cancer, care are nevoie de tratament, a fost una disputată. Președintele CJ, Emil Radu Moldovan, a participat și el, licitând 600 de lei.

Tricoul de joc cu semnăturile handbalistelor va ajunge la galeria “Peluza albastră”.
Băieții din galerie și deținătorii paginii “Patinoar Bistrița” au licitat chiar și în ultimele cinci minute ale zilei de ieri.  “Peluza albastră” a licitat inițial 1000 de lei, “Patinoar Bistrita” a urcat suma la 1100, pentru ca în final galeria CSM Bistrița să ofere pentru tricou suma de 1200 de lei.

Banii vor ajunge la Ionuț Zavoianu băiețelul ce luptă împotriva cancerului. Acesta efectuează un tratament la o clinică din Turcia.

Tricoul a ajuns în posesia suporterilor, care s-au întâlnit în această după-amiază cu antrenorul Horațiu Pașca, acesta lăudând gestul.

”Ne dorim ca gestul nostru să conteze și Ionuț să se facă bine. Pe lângă faptul că le susținem pe fete atât la meciurile de acasă cât și la cele din deplasare, am vrut să le arătam că le iubim. E un bonus” a spus Maximilian Gaga, în numele galeriei ” Peluza Albastră ”.

SPUNE-TI PAREREA