În urmă cu 10 ani, a luat naștere o nouă mișcare pentru tinerii din Bistrița, ceea ce astăzi se numește Reborn Dance Studio.

“Am reușit să reunim o parte din generațiile trecute pentru un ultim dans împreună pe scenă. Împreună cu generația activă, muncitoare și foarte pasionată de această artă pe care noi o numim street dance și breaking, am reușit ieri, 19 decembrie să marcăm 10 ani de activitate printr-un spectacol deosebit, spectatorii noștrii fiind impresionați de talentele crescute sub aripa Reborn Dance Studio”, transmite Reborn Bistrița.

Evenimentul a avut loc la Palatul Culturii din Bistrița. La eveniment a participat și președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan.

“În această seară am avut plăcerea să particip la evenimentul aniversar dedicat împlinirii a 10 ani de activitate a uneia dintre cele mai cunoscute trupe de street dance din Bistrița, trupa Reborn. Dansul este o artă, iar trupa Reborn ne demonstrează acest lucru de fiecare dată prin coregrafii inedite și pline de spectacol. Felicitări Dora Pralea și echipei tale, pentru toată munca și pasiunea pe care o aveți pentru acest frumos sport numit dans”, a spus președintele CJ.

SPUNE-TI PAREREA