Parada Brăduților pentru Vise Împlinite, evenimentul organizat pentru al șaptelea an consecutiv de către Gabriel Montoiu, prin agenția Prompt Communication, s-a bucurat și anul acesta de creativitatea și pasiunea celor care au contribuit la împodobirea lor.

Asociația Scenica, Grădinița „Trenulețul Veseliei“, Copacul de Cafea, cofetăria Cristina, Asociația „Produs în Bistrița-Năsăud“, creatoarea de modă Ștefania Borodi,Asociația OM Orașul Mariei, Asociația „Aripi de Copil“, „Cămara Bunicii“, Atelierul Shevalet, Cheers All Stars, Agenția Prompt Communication, Asociația Antreprenorilor din România și Nina Rus, care a devenit celebră după concursul „Chefi la cuțite“ și alții,  au împodobit brazii de Crăciun și fiecare și-a pus amprenta prin ceva specific. Brazii au fost expuși la Sinagoga Bistrița, unde s-au vândut la licitație, cu prețuri cuprinse între 400 și 2050 lei.

Banii adunați au fost donați familiei Petruț, o familie greu încercată, care și-a pierdut patru din cei nouă copii într-un tragic accident feroviar, petrecut la trecere de cale ferată de la Viișoara.

Evenimentul a fost prezentat de Gabriela Montoiu, alături de Gavril Țărmure, directorul centrului Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud. Publicul a avut parte și de un spectacol de colinde, susținut de mai mulți artiști, corul condus de profesoara Karolina Karoli, un grup de elevi de la Liceul de Muzică „Tudor Jarda“ și ariștii de muzică arhaică Teodora Purja, Lenuța Purja și fiul acesteia.

SPUNE-TI PAREREA