Un bărbat de 34 de ani și fiul lui de doar 10 ani și-au pierdut viața astăzi, într-un accident rutier pe DN2, în comuna Vadu Moldovei.

„Din păcate, al doilea accident grav pentru astăzi. Acesta s-a produs pe DN2, pe raza comunei Vadu Moldovei, și a fost anunțat la 112 în jurul orei 12:00.
Din impactul dintre un microbuz și un autoturism a rezultat rănirea a patru persoane – șoferul microbuzului, iar din autoturism, o familie formată din trei membri, doi adulți și un copil.
La fața locului s-a deplasat modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Fălticeni, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță B2, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.
Femeia și bărbatul din autoturism au rămas încarcerați, pentru ultimul, din nefericire, declarându-se decesul.
După evaluarea răniților, copilul și mama sa fiind în stare gravă, iar șoferul microbuzului în stare stabilă, cei trei au fost transportați la unități spitalicești, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate“, a anunțat ISU „Bucovina“ Suceava.

Foto: ISU Suceava

Bărbatul a murit pe loc iar băiatul său a decedat ulterior, după ce a fost transportat la spital.
Conform someseanul.ro, șoferul microbuzului, care a scăpat doar cu câteva leziuni în zona capului și a membrelor superioare și este acum cercetat pentru ucidere din culpă.

SPUNE-TI PAREREA