Un echipaj al poliției a intervenit aseară la un scandal în orașul Sîngeorz-Băi. Un tânăr de 25 de ani a fost împușcat în coapsă și abdomen, după ce l-a atacat cu o bâtă pe unul dintre polițiști. Polițistul lovit în cap de scandalagiu ajuns la spital, iar cel care a intervenit cu aram a fost unul dintre colegii săi. La spital au mai ajus și alte persoane, printre care și mama tânărului împușcat, rănită după ce unul dintre gloanțe a ricoșat.
„În cursul acestei nopţi, în serviciul UPU al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, au fost aduşi patru pacienţi, dintr-o altercaţie: un bărbat de 25 de ani cu plagă împuşcată în abdomen, plagă împuşcată în coapsa stângă, stop cardio-respirator resuscitat, cu care s-a intrat direct în sala de operaţii. Este în stare foarte gravă, cu pronostic rezervat. O femeie de 56 de ani, cu plagă împuşcată treime medie antebraţ drept, a fost suturată plaga şi s-a externat la domiciliu, nu a necesitat internare, un bărbat de 47 de ani cu o fractură de peroneu stâng, cu hematom local mare, a fost internat în secţia de ortopedie şi încă un bărbat de 25 de ani cu traumatism cranio-facial, internat în secţia ORL” a declarat presei purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, dr. Mihaela Mastan, conform MEDIAFAX.

Tânărul împușcat a murit în cursul nopții, starea lui fiind foarte gravă. Polițistul lovit cu bâta a rămas internat, având mai multe contuzii și o fractură de maxilar.

În acest caz au fost sesizaţi şi procurorii Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud care au început o anchetă.

Conflictul din Sîngeorz Băi a stârnit controverse în mediul online privind utilizarea armei din dotare de către polițiști, în împrejurări în care viața lor este în pericol. Discuțiile vin în contextul în care, acum câteva zile, un polițist din Suceava a fost tăiat cu sabia de către un interlop, în timpul unei descinderi.

SPUNE-TI PAREREA