Cel mai bun și cel mai integru parlamentar pe care l-a avut județul Bistrița-Năsăud în istoria post-decembristă, nimeni altul decât ilustrul Robert Sighiartău, îi reprezintă cu cinste și onoare pe cetățenii care l-au ales. Nu trece zi fără ca deputatul PNL de Bistrița-Năsăud să nu intreprindă o acțiune care duce la prosperitatea poporului și la consolidarea statului de drept.

Cu valorile liberale la purtător, Robert Sighiartău își continuă munca în Parlament, după ce s-a întors din SUA, unde a avut întâlniri la nivel înalt, cu greii politicii americane, discutând despre geopolitică și despre viitorul relației România-SUA.

Așadar, Robert, care nu stă, cum nu stă apa, s-a reîntors repede în Parlament, pentru a participa la dezbaterile privind modificarea legilor justiției. Deputatul bistrițean, împreună cu colegii săi din PNL, au făcut opoziție de fier la dezbateri, cu propuneri și amendamente concrete și bine fundamentate. De altfel, se vede pe fața lor ce preocupați erau de legile justiției.

Impactul opoziției pe care au făcut-o, prin câteva selfie-uri, a cutremurat Kiseleff-ul și i-a făcut pe pesediști să tremure de frică. De altfel, PSD a scăzut dramatic în sondaje, datorită opoziției pe care o face Robert Sighiartău, cu Raluca Turcanu și cu alți liberali care, într-o societate normală, lucrau la vreo spălătorie auto sau puneau zacuscă pe iarnă.

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA