Părintele Constantin Necula din Sibiu, doctor în teologie, specializarea catehetică-omiletică și pedagogie creștină, cunoscut pentru predicile sale pline de umor, dar și profunzime, va veni săptămâna asta în Bistrița-Năsăud.
7 decembrie. ora 17.00. Biserica Sfinții Trei Ierarhi, Bistrița
Primul evenimente la care va lua parte se numește „Taina Iertării“ și este organziat de către Biblioteca Județeană „George Coșbuc“, la Biserica Sfinții Trei Ierarhi de pe Strada Alexandru Odobescu din Bistrița.

 

8 decembrie. ora 17.30 Casa de Cultură „Liviu Rebreanu“, Năsăud

Părintele Necula va fi prezent și la Năsăud, la un eveniment organziat de Casa de Cultură „Liviu Rebreanu“.
„Un eveniment legat de suflet și conștiință, o conferință foarte interesantă susținută de Pr. Conf. Dr. Constantin Necula. Evenimentul va avea loc vineri 8 decembrie ora 17:30 ! Începem puțin mai repede decât de obicei deoarece vrem să împodobim bradul din hol împreună și bineînțeles că nu vor lipsi colindele. Sorin Găzdac, Ioan Frieș cu Daniel Pavelea și Grupul Năsăudeanca ne vor încânta cu frumoase colinde tradiționale. Biletul este gratuit cu mențiunea că va trebui să ridicați acest bilet de la Casa de Cultură sau de Centrul de Informare Turistică deoarece nu putem să supra aglomerăm sala și va trebui să ne încadrăm în cele 350 de locuri. Acest minunat eveniment este organizat in parteneriat si la initiativa Parohiei Ortodoxe „Sfântul Ilie” Năsăud Pr.Drd Iulius Mureșan și sprijinul Primăriei Năsăud . Vă așteptăm cu drag“, au transmis organziatorii.

necula nasaud

 

SPUNE-TI PAREREA