birotica si papetarie office class

Timpul și banii. Acestea sunt două dintre cele mai importante aspecte care contează într-o afacere. Organizează-te și fă economie – atât de bani, cât și de timp sau energie!

Produsele de papetarie ne ajuta la organizarea de zi cu zi a muncii de birou, dar ele fac parte din categoria consumabilelor. Tocmai pentru ca sunt folosite la ordinea zilei si sunt produse de unica folosinta, trebuie sa ai grija sa nu faci risipa! Astfel, daca vei utiliza produsele de papetarie in mod cat mai organizat si eficient, vei economisi bani la bugetul afacerii si vei fi cat mai rapid cu rezolvarea task-urilor tale. In acelasi timp, deoarece aceste produse sunt indispensabile activitatii de birou, este foarte important ca ele sa fie de calitate.

Asigura-te ca alegi produse de la cei mai buni producatori, la cel mai bun raport calitate-pret: Xerox Business, Xerox Transit, Euro Basic, Colotech, Color Copy etc. Poti cumpara produse de papetarie de la acesti producatori prin intermediul OfficeClass.ro, magazin online de birotica si papetarie, la preturi cu adevarat avantajoase (reduceri si oferte cadou). Alege un singur furnizor pentru a economisi timp, bani si energie!

De la hartie pana la carton, de la notite autoadezive pana la bibliorafturi, avem nevoie de toate aceste produse de papetarie. Ele isi gasesc utilitatea in orice firma sau companie, pentru organizarea si desfasurarea cu succes a unui business. Dar pentru a nu face risipa de bani si consumabile, iata cum putem folosi produsele de papetarie astfel incat sa ne organizam cat mai practic si eficient, in functie de menirea lor:

1. Foloseste caiete pentru birou, in loc sa risipesti hartia pentru copiator!

Munca de birou presupune deseori notite, insemnari, calcule, schite etc. In acelasi timp, hartia pentru copiator este un produs de papetarie indispensabil pentru orice firma sau companie. Poti avea nevoie de ea pentru a printa urgent paginile unui contract sau alte documente oficiale, de aceea nu trebuie sa lipseasca din niciun birou. Insa, atunci cand faci notite, un caiet office este mai indicat.De ce sa lasi pe birou o hartie scrisa pe care oricine o poate observa si sa-ti fure ideile, in loc sa folosesti un caiet office intre copertele caruia sa-ti notezi linistit insemnarile? Il poti tine undeva la indemana, iar ori de cate ori ai ceva de notat, apeleaza rapid si eficient la el. Exista o diversitate de astfel de caiete, de diferite forme si dimensiuni. In diferite culori sau chiar cu microperforatii de desprindere a filelor si separatoare color pentru organizarea insemnarilor.

2. Nu risipi notitele autoadezive pe post de carti de vizita!

Notitele autoadezive sunt printre cele mai utile si indragite produse de papetarie. In cazul in care ai un task important la birou, de care nu vrei sa uiti, poti sa-l notezi pe o fila autoadeziva si sa o lipesti undeva la vedere. Astfel, iti vei aminti de sarcinile tale la timp. Dar notitele sunt destinate pentru memo-uri, asa ca nu le risipi pentru a nota datele tale de contact sau ale firmei! In plus, acesta nu este un mod deloc elegant de a te prezenta in fata unui potential client sau colaborator.

Pentru o imagine profesionala buna, ai nevoie de carti de vizita! Din categoria produselor de papetarie, alege un carton special pe care sa printezi datele de contact, intr-o forma cat mai atractiva si la calitate maxima. Altminteri, risti sa nu prezinti incredere si sa ai de pierdut pe plan profesional. Cartile de vizita sunt o forma eleganta, rapida si eficienta de a-ti promova munca.

3. Nu-ti lasa documentele imprastiate pe birou, organizeaza-le in bibliorafturi!

Organizeaza-te cu ajutorul bibliorafturilor, esentiale in orice firma sau companie. Aceste produse de papetarie te ajuta sa clasifici, sa organizezi si sa arhivezi documente sau dosare importante. Evita sa ai un birou dezordonat! E bine ca ai mult de lucru si esti productiv, dar invata sa lucrezi practic si eficient. Nu pierde timp si energie cautand prin maldare de documente atunci cand ai mai mare nevoie de ele!

SPUNE-TI PAREREA