Cu ocazia minivacanței prilejuite de sărbătorirea Zilei Naționale a României, peste 500 de polițiști bistrițeni vor fi în teren, pentru siguranța dumneavoastră.
În perioada 30 noiembrie – 03 decembrie a.c., în medie zilnic, peste 120 de poliţişti de la ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, acţiuni speciale, precum și alte structuri vor acţiona pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, pe raza întregului județ, în special în zonele unde au loc manifestări organizate.
Astfel, vor fi constituite 245 patrule de ordine şi siguranţă publică, pedestre şi auto ce vor acţiona pentru prevenirea faptelor antisociale.
O atenție deosebită este acordată traficului rutier, fiind luate măsuri pentru prezenţa activă a polițiștilor rutieri, pe principalele drumuri naţionale, în punctele cu risc ridicat de accidente, în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere.
De asemenea, pe cele mai importante drumuri care converg către stațiunile montane sau alte zone turistice, vor fi amplasate autospeciale pe care sunt montate aparate radar, având scopul de a combate excesul de viteză pe drumurile publice, unul dintre principalii factori generatori ai accidentelor rutiere în România.
Pentru a vă putea bucura de o minivacanță liniștită, conduceți prudent și adaptați viteza continuu la condiţiile meteo, de drum sau trafic.

De asemenea, recomandăm cetățenilor să nu ezite să anunțe Poliția, în caz că sunt victime sau martori ai unor fapte antisociale.

SPUNE-TI PAREREA