După ce a adunat titluri si premii la nivel internațional ca designer oficial pentru cele mai frumoase femei din lume, Tina Olari, reîntoarsa acasă, aduce din nou sclipire podiumurilor naționale.

La recentul festival City Fashion Week 2017 Cluj-Napoca, designerul a fost unul dintre invitații speciali ai evenimentului. Tina Olari a prezentat, pe lângă propuneri si prototipuri pentru 2018, creații care au fost prezentate pe mari podiumuri ale lumii: Dubai, Milano, Barcelona, sau Concursuri Mondiale de Miss, piese ce reprezintă cel mai bine stilul Tinei.

City Fashion Week a adunat designeri importanți din România, printre care îi amintim pe Cătălin Botezatu, Maria Marinescu, Clara Rotescu.

Tina Olari se declară multumiță de eveniment, mai ales ca a primit premiul pentru cea mai buna colecție de rochii de gală în festival. În cadrul evenimentului, Tina Olari le-a pregătit și o surpriză celor prezenți. Modelul internațional Carmen Castillo, prietena și modelul Tinei de la Barcelona, a făcut furori, încheind colecția de rochii a designerului.

 

SPUNE-TI PAREREA