Cazul lui Ionuț Zăvoianu, tânărul din Mărișelu, care, la vârsta de 13 ani, trece prin momente grele, fiind bolnav de cancer, a mobilizat întreaga comunitate din județ. Primăria comunei, primarul Horea Petruț și consilierii locali din Mărișelu îl ajută pe Ionuț, care are nevoie de bani pentru tratament și pentru un transplant.

Astfel, consilierii locali, primarul și viceprimarul au donat bani pentru Ionuț.

“În urma discuțiilor pe care le-am avut la o ședință de Consiliu Local, am hotărât ca indemnizația consilierilor pe o lună, în sumă de 407 lei, să meargă către Ionuț. Asta a fost o înțelegere între noi, ca oameni. Am zis să venim fiecare cu 400 de lei și, ca să ajungem la o sumă rotundă, am implicat și aparatul Primăriei, au donat fiecare cât au putut. Am ajuns la o sumă de 5000 de lei”, a declarat primarul comunei, Horea Petruț pentru ObservatorBN.

Banii au fost depuși în contul familiei Zăvoianu.

Primăria comunei îl va mai ajuta pe Ionuț cu încă 5000 de lei. “În data de 27 noiembrie, avem o ședință de Consiliu Local, prin care, din fondul de urgență al comunei Mărișelu, vom mai aloca o sumă de 5000 de RON, printr-un proiect de hotărâre. Aici o să fie implicată Primăria și Consiliul Local, ca instituție. Știu situația lui Ionuț, părinții se chinuie de mult cu el. Pe lângă șansa ce le-o dă Dumnezeu, putem să adunăm și noi, cu acești bani”, a declarat primarul Horea Petruț.

Și biserica din localitate îl va ajuta pe Ionuț, banii adunați în mai multe duminici îi vor fi donați lui.

Bani pentru Ionuț se pot dona în conturile:

Zăvoianu Victoria Maria (Euro): RO84CECEBN01B2EURO536948

Zăvoianu Ioan (RON):
 RO86CECEC001946328125511

SPUNE-TI PAREREA