Ziua Mondială de comemorare a victimelor accidentelor rutiere a fost marcată și la Bistrița.

Duminică, reprezentanții instituțiilor MAI au transmis gândurile de dor arzător pentru cei care au plecat mult prea devreme dintre noi, în urma unor accidente rutiere produse în judeţul Bistriţa – Năsăud.

Enoriaşii Bisericii Ortodoxe din Viişoara și părintele paroh, alături de pompieri, poliţişti, jandarmi şi personal de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bistriţa – Năsăud au ţinut un moment de reculegere, în contextul Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor din Accidente Rutiere.

Cei care au pierdut cineva drag au aprins o lumânare sau un lampion pentru persoanele dragi , pe care au scris, fiecare ce a simţit, despre dorul care îi apasă zi de zi.

“Demersul nostru este unul de suflet, prin care am încercat să fim, şi în acest moment de comemorare, lângă comunitatea bistriţeană. Pentru cei care au pierdut persoane dragi în evenimente rutiere, această zi este un moment greu, în care îşi aduc aminte cu tristeţe de cei pe care i-au pierdut. Nu am vrut să deschidem răni, ci scopul nostru a fost de a atrage atenţia că #VIAȚA este un dar Sfânt, că trebuie să avem grijă de ea mereu şi să o preţuim. Să ne aducem aminte de fiecare dată cât de important este să fim prudenţi, să respectăm regulile de circulaţie şi să calculăm fiecare mişcare în trafic, indiferent că dacă suntem pietoni, ori conducători auto”, a transmis ISU Bistrița.

isu isu2 isu3

SPUNE-TI PAREREA