Campionatul Mondial de culturism și fitness pentru juniori și masters a continuat duminică cu întrecerile de men phisique.

La categoria peste 178 cm, România a fost reprezentată de bistrițeanul Sebastian Dura.

Sportivul legitimat la CSM Bistrița a avut o evoluție onorabilă, reușind să intre în primii 16, din 22 de concurenți. Asta, în termenii concursului înseamnă semifinala probei, adică două serii de câte 8. Din păcate, el nu a mai fost ales de arbitri pentru calificarea în finala de 6, însă rezultatul rămâne remarcabil.

”Mă bucur că am reușit să prind semifinala și sunt conștient că mai am de muncit dacă vreau mai mult . M-am bucurat de fiecare moment . Am fost în formă maximă și totul a ieșit așa cum am vrut în legătură cu definirea și condiționarea fizică . Muncim mai mult pe viitor. Întotdeauna e loc de mai bine”, a declarat Dura pentru sportulbistritean.ro.

În jurul orei 12.00, la Sala Polivalentă a ajuns și ministrul sportului Marius Dunca. ”Mă sună Radu Moldovan de două zile și îmi spune că nu știu ce-mi face dacă nu ajung la acest eveniment. E ca un frate mai mare pentru mine, care mă ceartă dacă fac rele”, a spus ministrul pe scenă, mai în glumă, mai în serios.

rad rad2 rad3 rad7

SPUNE-TI PAREREA