Situația primarului din Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, devine tot mai nesigură pe zi ce trece. După ce oamenii au început să-și arate nemulțumirea față de el și s-au adunat în jur de 3000 de semnături pentru demiterea sa, Traian Ogâgău își simte poziția amenințată și a început riposta împotriva propriilor lui cetățeni.

În urmă cu puțin timp, acesta a postat un anunț pe pagina sa de facebook prin care îi somează pe cei care se știu cu nereguli privind semnăturile pentru demiterea lui, să se prezinte la primărie pentru a da declarații.

„ANUNT IMPORTANT! Rog distribuiți!
Dragi singeorzeni.
In urma analizei listelor de semnaturi pentru referendum, s-au constatat foarte multe nereguli care se vor lasa cu consecinte GRAVE!!!
Pentru a evita orice implicatii penale, sunteti invitati maine, vineri, la ora 12.00, la primarie pentru a da o declaratie toti cei care ati semnat in locul altora sau ati dat datele altor persoane, astfel incat sa nu aveti probleme ulterior.
Stim cu totii ca ati fost manipulati și mai ales de către cine.
Eu sunt primarul tuturor singeorzenilor atata timp cat Dumnezeu va randui acest lucru.
De suparari nu avem timp și nici fonduri pentru așa ceva!
Rog anuntati si distribuiti. Multumesc.
Doamne ajută!“, a scris Traian Ogâgău pe facebook.

Conform ultimelor informații funizate de către Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud, toate semnăturile au fost verificate și în jur de 100 de semnături au fost anulate pentru că nu prezentau date complete.

Pasiunea lui Traian Ogâgău de a trage oamenii la răspundere și de a-i purta prin tribunale pentru fapte pe care nu le-au făcut nu este la prima manifestare. În luna septembrie, Ogâgău a avut o altercație telefonică cu Leon Costan, un bărbat din Sîngeorz Băi pe care l-a înjurat și l-a amenințat. Citiți subiectul aici!
Ulterior, Ogâgău i-a mai făcut și o plângere penală lui Leon Costan, în care îl acuza de intrare prin efracție într-un imobil din Sîngeorz furt. În urma cercetărilor, s-a constatat că omul primise cheia pentru a intra în acel imbobil și că nu a furat nimic, așa că dosarul a fost clasat, după cum se poate vedea în documentele de mai jos.

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA