Bistrițenii care locuiesc la case au parte de un bonus din partea companiei Supercom, care, timp de o săptămână, va ridica gunoioul selectat de la poartă.

Vestea a fost dată de municipalitate, prin administratorul public al orașului, George Avram.

„Participarea la Campania „Curăţenia de toamnă” este o datorie civică a cetăţenilor, asociaţiilor de proprietari / locatari, agenţilor economici, instituţiilor şi autorităţilor publice care domiciliază, au sediul şi / sau îşi desfăşoară activitatea pe raza Municipiului Bistriţa şi localităţile componente.
În acest an Campania „Curăţenia de toamnă” se desfăşoară în perioada 16 octombrie – 16 noiembrie 2107.
Începând cu declanșarea acestei campanii oferim cetățenilor Municipiului Bistrița care locuiesc în case individuale încă o modalitate de a colecta deșeurile selectiv. Pentru a nu mai fi obligați să se deplaseze până la platformele amenajate special pentru colectarea selectivă, în săptămâna 16 -22 octombrie 2017, în ziua convenită cu operatorul de salubritate, cetățenii vor putea scoate în fața casei alături de pubela cu deșeuri menajere și un sac în care se află deșeurile colectate selectiv, respectiv metal, plastic, sticlă sau hârtie“, este comunicatul semnat de George Avram.

SPUNE-TI PAREREA