Primarul orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, face un apel către sângeorzenii lui dragi și le cere să aibă răbdare. Acesta spune că administrația locală lucrează zi și noapte, mai mult noaptea, pentru a implementa proiecte importante.

“Domnilor, trebuie să aveți răbdare, lucrurile se fac în timp. Nu pot eu face într-un an ce nu au făcut alții în 12. Eu vă spun că se lucrează în Primărie zi și noapte, eu lucrez chiar și noaptea și nu doar în Primărie, lucrez pe toate fronturile. Și când m-a prins poliția noaptea eram la lucru, inspectam străzile de bălegar. Dar sunt și eu om, nu pot să le sparg m**a la toți într-un timp atât de scurt. Când am ajuns în Primărie, nu era nimic, nu era nicio m*e spartă, avem de lucru să le punem pe toate în ordine”, a transmis Traian Ogâgău, live pe Facebook, din baie de la Rapsodia.

Edilul mai spune că nu va face niciun rabat de la ordine și curățenie. “Eu vreau să fie disciplină, ordine și curățenie. Dacă caii nu înțeleg să nu se mai balige pe stradă, le sparg și lor m**a, dacă altfel nu se poate”, a mai declarat Ogâgău, adăugând că, pentru a păstra liniștea în oraș, va da o lege prin care toate nunțile să se țină la Rapsodia și la Tonight și să fie transmise live pe Radio Someș. Respect.

Notă: Acesta este un pamflet inspirat din fapte reale și trebuie tratat ca atare.

 

SPUNE-TI PAREREA