Președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan,împreună cu primarul comunei Tiha Bârgăului, Vasile Șut, s-au aflat astăzi într-o vizită pe șantierul școlii de la Piatra Fântânele, care se află în renovare.
Constructorii i-au asigurat pe reprezentanții celor două administrații din județ că lucrările vor fi gata în aproximativ două săptămâni.

„Astăzi mi-am început ziua într-un mod foarte plăcut alături de niște copilași minunați de la Piatra Fântânele!Am vrut ca alături de Inspectorul General al ISJ, doamna Camelia Tabără, Inspectorul de resort, doamna Smaranda Florian și primarul comunei Tiha Bârgăului, domnul Vasile Șut, să verificăm stadiul lucrărilor de modernizare a școlii din localitate.

Am primit asigurări din partea constructorului că în aproximativ două săptămâni, copilașii vor putea să învețe în școala modernizată. Mă bucur că domnul primar Vasile Șut alături de oameni cu suflet mare de aici au găsit o locație foarte frumoasă în care copilașii urmează cursurile până la terminarea lucrărilor!

Felicitări domnului primar Vasile Șut pentru interesul acordat educației și comunității frumoase de aici pentru că știe să fie unită!“, a scris Radu Moldovan pe pagina sa oficială de facebook.

Reamintim că aproximativ 50 de elevi care urmează cursurile şcolii generale din Piatra Fântânele își desfășoară cursurile, din 11 septembrie, la o pensiune din Pasul Tihuța. Școala este în curs de modernizare, printr-un proiect de peste 400.000 de lei, finanțat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

O familie din Piatra Fântânele a pus la dispoziţie pensiunea pentru ca micuţii să aibă unde să îşi desfăşoare cursurile, până la finalizarea șantierului de la școală.

SPUNE-TI PAREREA