Ultimul eveniment în aer liber organziat de Primăria Municipiului Bistrița și Centrul Cultural Municipal celebrează atmosfera de toamnă prin muzică de fanfară, dansuri ale formațiilor de majorete, costume, bere și produse gastronomice de sezon.

Debutul evenimentului a avut loc ieri printr-o paradă a costumelor și va continua azi cu evenimente în complexul Heidenfeld, Viișoara, unde are loc Toamna Bistrițeană, dar și pe Pietonalul Liviu Rebreanu.

PROGRAMUL AICI!

“Este o atmosferă de toamnă frumoasă cu care noi, de fapt, închidem sărbătorile în aer liber… de acum încolo urmează spectacole în interior, în spațiul Palatului Culturii. Odată cu Oktoberfest care cuprinde și manifestarea legată de cuplurile longevive și Toamna Bistrițeană, cu concertele de fanfară, toate sunt grupate sub acest generic, Oktobershow. Încercăm să realizăm o atmosferă de muzică, de dans, de culoare și, sigur, venim și cu o serie de produse gastronomice specifice perioadei de toamnă. Prin muzcă, costumație și, inclusiv gastronomie, dorim să realziăm o atmosferă plăcută. Bistrița a fost întotdeauna un oraș în care muzica de fanfară a fost îndrăgită, în parc se susțineau concerte, încercăm să reînviem această tradiție. Față de ce însemnau concertele vechi de fanfară noi aducem și majorete… avem formațoii din Ungaria și Poloania… antrenăm și teatrul Alexandru Misiuga, grupul de dans DFantasy, chiar și grupuri de elevi de la Liviu Rebreanu…”, a spus Dorel Cosma, directorul Centrului Cultural Municipal.

SPUNE-TI PAREREA