“Am avut în această dimineață o discuție cu domnul primar Traian Ogâgău. Dânsul m-a informat ca Primăria Orașului Sângeorz-Băi a trimis o adresă către Ministerul Turismului prin care a informat autoritatea centrală că oportunitatea construirii unui “Parc de aventuri” și a unui “Sat de vacanță”, ambele în orașul stațiune nu mai sunt de actualitate, adresă ce practic înseamnă renunțarea la cele două investiții, prinse în Master Planul Național, aprobat în ședința de guvern din data de 4 august, prin HG nr. 558″, a scris pe Facebook deputatul PSD, Daniel Suciu.

“Domnul primar mi-a spus că nu are teren disponibil pentru cele două investiții și, în plus, aceste două obiective nu sunt demne de renumele stațiunii. Mi-a solicitat sprijin pentru înlocuirea acestora, deși i-am explicat tehnic cum stă problema cu o anexă aprobată deja. În plus, Primăria, potențiala beneficiară a celor două investiții cu finanțare guvernamentală de 90% , este singura din țară care spune pas. Întrucât anexa se actualizează o singură dată pe an, iar prioritate la finanțare au proiectele care sunt deja aprobate, procedurile administrative durează, o eventuală nouă solicitare ar împinge implementarea unui eventual proiect efectiv în 2019”, mai spune Suciu.

“Așadar, pe această cale, îl rog pe domnul primar și consilierii locali din Sângeorz-Băi să reanalizeze această situație și să nu piardă aceste două proiecte. Îi rog pe toți să se gândească de două ori înainte de a refuza această posibilitate. Sper să nu fie prea târziu! Ps-în poza de mai jos este terenul din oraș unde a funcționat un mic sat de vacanță în trecut, iar dincolo este Pădurea Borcutului, loc ideal pentru un parc tematic”, a mai scris pe FB deputatul PSD.

SPUNE-TI PAREREA