Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, a organizat astăzi o conferință de presă în care a declarat că-l susține pe Traian Ogâgău, după ce sângeorzenii au adunat aproape 3000 de semnături pentru organizarea unui Referendum de demitere a primarului. Liberalii au spus că unii oameni nu au știut pentru ce semnează și au făcut acuze grave, spunând chiar că s-ar fi dat bani pentru semnături.

Viorica Simic are 80 de ani și este din Sângeorz-Băi. Femeia a adunat peste 100 de semnături pentru demiterea lui Traian Ogâgău. Aceasta ne-a spus de ce sunt oamenii împotriva primarului și răspunde chiar și acuzațiilor cum că s-ar fi dat bani.

“Ce bani? N-am dat la nimeni niciun ban, că oamenii de-abia așteptă. Oamenii l-au votat, oamenii vreu să-l țâpe! Că nu o făcut nimic și nu face și să-i fie rușine că o dus lumea la amenzi și la porcării și la câte știe el să facă? Așa face un primar? Uită-te la satele astea, la comunele astea cât îs de puse la rând și fac. El nu face nimic. Oamenii au stat la coadă duminică să semneze. Peste 100 de semnături am făcut de la toată lumea. Numai ne duce cu minciuna și nu face nimic”, a spus Viorica Simic, cunoscută la “Vărzăroaia”.

SPUNE-TI PAREREA