Secretarul general al PNL Bistrița-Năsăud, Vasile Silași, spune că liberalii trebuie să-l susțină pe Traian Ogâgău.

“Primarul orașului Sıngeorz -Băi trece în aceste zile prin momente deloc uşoare, atât pentru el , cât şi pentru Partidul Național Liberal, pentru că, place sau nu place unora, Traian Ogâgău a fost ales pe listele PNL, nu pe cele ale PDL, PD sau PSD.
In calitatea mea de primar al comunei Chiochiş, dar şi de secretar general al PNL Bistrița -Năsăud , fac un apel către toți colegii primari, către toți liderii şi toți membrii de partid să işi facă publică susținerea pentru Traian Ogâgău. Vă cer dragi colegi să fim solidari cu Traian Ogâgău, pentru că mâine putem fi oricare dintre noi in locul lui”, a scris Vasile Silași pe Facebook.

“Sunt total de acord că trebuie să cunoaştem foarte bine speța juridică , că trebuie să vedem care sunt procedurile legale , dar mai ştiu că PNL trebuie să vină cu o poziție clară şi obiectivă cu privire la acest subiect. Nu inchei acest mesaj inainte de a mai lămuri inca un aspect . Observ că toată lumea comentează acțiunea de strângere de semnături pentru referendum drept o mare victorie a societații civile. E secretul lui Polichinelle, adică toată lumea ştie că e vorba de consilierii locali ai PSD , asta pentru că unii să nu se tot prezinte drept fete mari, aşa că, dragi colegi din PNL, este vorba despre o luptă politică , aşa că trebuie să folosim toate armele unei lupte politice. Traian Ogâgău trebuie să işi ducă mandatul până la capăt, aşa cum trebuie să o facă fiecare primar”, spune Vasile Silași.

SPUNE-TI PAREREA