Traiane, ești atât de slab la glume și atacuri că ar trebui să ne angajezi ca să ne atacăm singuri! Doar că, de data asta, când ne mai contactezi prin „fratele“ tău Octavian Ganea și ne soliciți disperat serviciile de consiliere, să știi că te costă mai mult. De fapt, sunt curios cine dracu o să-ți mai răspundă la telefon în condițiile în care tu ceri o ofertă și înregistrezi convorbirea. Știam că ești găinar cu nume de interlop Vandame, dar de data asta ți-ai bătut recordul la prostie.

În momentul în care, după multe întâlniri cu Ganea am acceptat să îți răspund la telefon, mă așteptam la asemenea chestii jegoase din partea ta. Nu aș fi acceptat o discuție cu un cercopitec ipocrit, care se preface că apreciază valorile familiale, dar își spune „VândDame“, dacă nu ar fi girat pentur tine Tavi Ganea, așa cum, probabil, a girat pentru tine și în raport cu alții. Cu prostia asta, ți-ai cam încheiat cariera politică și, probabil, și în afaceri o să-ți fie un pic mai greu, ținând cont că nimeni nu poate să aibă încredere în tine, nu în sensul că ar avea ceva de ascuns, ci pur și simplu pentru că înregistrezi convorbirile cu interlocutorii. Cu alte cuvinte, ți-ai s… pula singur! Bă, gunoiule, primăria nu-i loc de videochat! De nu știu cât timp mă tot muști de cur cu zeci de postări în timpul serviciului și tu minți oamenii că faci proiecte în folosul Sîngeorzului! Bă gunoi ordinar, mă doare fix în pulă de aspectul meu fizic de care te legi în mod repetat, dar trebuie să îți subliniez caracterul omului care ar fute-o și pe mă-sa ca să-și atingă scopul: știi foarte bine, de la Ganea, că de câțiva ani fac tratamente cu anticoagulante și, în urma infarctului din acest an, tratamentele sunt și mai agresive. Așa că să îți iei dentistul și să ți-l bagi în cur, șobolanule!

Probabil, cu ajutorul lui Dumnezeu voi scăpa și voi reuși să îmi tratez dantura, în schimb creierul tău va rămâne la fel de neted ca un cur de macac (caută pe google să vezi cum arată!)

Minciunile tale ordinare n-o să prindă la nimeni! Atacurile tale furibunde împotriva Observator BN demonstrează că nu ai ce căuta într-o funcție publică, că ești doar un manipulator ordinar gen „alba-neagra“, că ești unul dintre găinarii de după Revoluție care au făcut eforturi să ajungă la statutul de interlop, ca, ulterior, să-și dezvolte „afaceri“ de fațadă.

Încearcă să faci un efort de memorie, deși știu că doare.

În campania electorală din 2016, Observator BN, la fel ca alte publicații din Bistrița, a acordat spațiu editorial tuturor partidelor care au solicitat acest lucru, respectând toate normele legale aflate în vigoare în acea perioadă. Toate partidele au cumpărat spațiu editorial în toate publicațiile și sumele sunt publice, conform AEP.

Felul în care s-a reflectat, în publicația Observator BN, campania electorală și debutul activității tale ca primar, vezi în imaginile de mai jos.

Sunt doar câteva exemple, pentru mai mult te invit să consulți cu încredere arhiva noastră, deși știm că e mai greu cu lectura pentru cineva ca tine. De asemenea, îți reamintim o opinie cât se poate de echidistantă, publicată de Observator BN imediat după încheierea campaniei:

„Ultimul lucru bun şi probabil cel mai bun în urma acestor alegeri a fost campania de la Sîngeorz-Băi. A fost practic singura localitate din judeţ unde s-a făcut campanie adevărată, unde ambii candidaţi cu şanse, Daniel Suciu şi Traian Ogâgău au creat atmosferă de alegeri şi unde candidaţii s-au întâlnit cu mii de oameni, au adunat chiar mulţimi la mitinguri electorale. Cu mici excepţii, cei doi au dat dovadă de fair-play în această campanie. Deşi a avut în spate greaua moştenire a lui Roland Venig, Daniel Suciu a reuşit să resusciteze alegerile care păreau câştigate detaşat de un an de Traian Ogâgău şi a obţinut un scor bun. De cealaltă parte, Traian Ogâgău a profitat de nemulţumirea sângeorzenilor faţă de PSD, nu a făcut greşeli în campanie şi şi-a asigurat victoria. Rămâne de văzut dacă Traian Ogâgău va reuşi să resusciteze oraşul staţiune şi cum va profita Daniel Suciu de potenţialul şi de notorietatea politică câştigate după aceste alegeri“. Textul integral aici!

 

Astăzi putem adăuga faptul că, în loc să alegi varianta cu balonul, ai preferat să îți faci popularitate electorală fabricând un material audio-video cu o bătrânică care nu avea nicio vină, decât că era bunica contracandidatului tău. Asta spune multe despre caracterul tău infect! Sunt convins că reporterul care a făcut materialul regretă și nu a fost ideea lui, știindu-l un om valoros și integru.

Deci, ideea pe care încerci tu să o inoculezi, că ți-am cerut bani sau că ne-ai refuzat oferta e o minciună de tot căcatul. Pentru numele lui Dumnezeu, înțelege că ești periculos de prost, josnic și nu ai ce căuta într-o funcție publică. Deși o să te doară și mai tare, îți aduc aminte că în campania din 2008, tot eu am atras atenția sîngeorzenilor asupra pericolului de a pune un interlop în funcția de primar.

Deși m-am retras demult din poziția de a dirija politica editorială a Observator BN, te anunț că mi-ai trezit interesul și te asigur că voi intra din nou în echipa redacțională. E un gest umanitar ca oamenii să înțeleagă cât de periculos poți fi pentru societate!

P.S. Mă piș pe amenințările tale, atât la adresa mea, cât și la adresa oamenilor din redacția Observator BN!

Mihail Petruț

4 COMENTARII

  1. In campania electorala domnul deputat Daniel Suciu a mintito pe bunica mea ca vrea placinta si ia facut poze si dupa acea a publicat un articol cu o poveste care nu era adevarata. Imi pare rau dar ma dezamagit pt ca a procedat la fel

SPUNE-TI PAREREA