La Școala Gimnazială “Ștefan cel Mare” funcționează începând din acest an școlar patru clase cu program after-school “Sfântul Stelian”.Pe de altă parte colaborarea între Școală, biserică și părinți s-a concretizat și prin dotarea unei săli de clasă pentru cei care din acest an au intrat în clasa zero.

Proiectul after-school este unul de succes în toate școlile, însă nu este un program la îndemâna oricui și presupune pe lângă implicare și susținere, inclusiv financiară. La Școala Gimnazială ”Ștefan Cel Mare” din Bistrița suportul vine dintr-o frumoasă colaborare, care devine un exemplu de bună practică.

”Clasa pregătitoare C, clasa I-C, clasa II-C și clasa a III- a C, sunt cele care au un program after-schoo. Copiii înscriși beneficiază zilnic de coordonarea învățătoarelor și profesorilor voluntari implicați în acest proiect. Programul este unul diversificat și cuprinde numeroase activități educative și recreative destinate micilor școlari.  Mizând pe faptul ca educația este cel mai de preț dar pe care îl putem oferi, le dorim succes copiilor iar cadrelor didactice implicate multa rabdare și putere de muncă”, spune preotul Tudor Mudure.

”În numele Asociației de părinți ”Sfântul Stelian” mulțumim Protopopiatul Ortodox Bistrița și preoților din protopopiat care și de această dată au dotat o sală de clasă cu aparatură modernă și rechizite pentru cei 27 de copii înscriși în clasa pregătitoare”, a mai completat preotul.

21743039_1933565953573520_1584477696801919988_n

SPUNE-TI PAREREA