Scandalul în care a fost implicat primarul orașului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, a fost subiect de știre în presa națională. Înjurăturile adresate de Ogâgău au apărut pe cele mai importante posturi TV de la nivel național, dar și în ziare. Asta în timp ce importante publicații locale au ignorat total subiectul, din motive mai mult sau mai puțin obiective.

Subiectul a fost amplu tratat de postul de televiziune Antena 1, care a prezentat convorbirea lui Ogâgău cu cetățeanul, dar i-a și filmat pe oamenii care s-au adunat, ieri, în Sîngeorz-Băi, nemulțumiți de activitatea primarului.

“Primarul din Sângeorz-Băi a fost înregistrat în timp ce jigneşte un locuitor al oraşului. Îi adresează cuvinte obscene şi îl numeşte şobolan pentru simplul motiv că între cei doi există o dispută. Primarul vrea să transforme o sală de nunţi în capelă pentru înmormântări. După ce discuţia a fost făcută publică, primarul le-a cerut cetăţenilor scuze pentru cuvintele folosite. Localnicii însă au ieşit pe străzi şi sunt hotărâţi să facă referendum. Vor să-şi aleagă alt primar”, spun cei de la Antena 1.

“Scandalos. Un primar liberal își înjură alegătorii: „Șobolanule, ești gata de atac? Când te prind, îți …” – a titrat Antena 3.

“Primarul liberal din oraşul Sângeorz-Băi îşi înjură ca la uşa cortului alegătorii. Traian Ogâgău a sunat de mai multe ori un localnic iar când acesta i-a raspuns, edilul l-a amenințat cu bătaia într-un limbaj greu de reprodus. Nu este pentru prima data când primarul intră în conflict cu oamenii. În aprilie, Ogâgău a anunţat ca nu îi mai lăsă pe ciobani să intre cu oile pe paşunile din localitate. Atunci zeci de oieri au luat cu asalt primăria şi au organizat un protest de amploare”, au relatat jurnaliștii de la Antena 3.

Și postul România TV a relatat subiectul, de mai multe ori, pe durata întregii zile. Jurnaliștii de la RTV au preluat știrea de pe ObservatorBN și au redat înregistrarea în care Traian Ogâgău înjură un cetățean.

Postul de televiziune NCN Cluj-Napoca a relatat știrea într-un mod acid, cu imagini din clipul de campanie a lui Traian Ogâgău, făcând o paralelă între ce a promis și ce le-a oferit sîngeorzenilor.

Și publicațiile online din țară au preluat subiectul. Stiripesurse.ro, bzi.ro, ziardecluj.ro au scris despre scandalul în care a fost implicat Ogâgău.

traian1 ogagau135 ogagau1

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA