Azi noapte, un tânăr, de 18 ani, din Sîngeorz-Băi, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17 D, prin localitatea Nepos, pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare a colizionat autoturismul din față, condus regulamentar de un tânăr, de 21 ani, din Năsăud. Tânărul nu a oprit la locul producerii accidentului, fiind identificat ulterior de polițiști.

În urma accidentului a rezultat rănirea șoferului de 18 ani, acesta fiind transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto, implicați în accidentul rutier, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv doar în cazul tânărului de 18 ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că tânărul de 18 ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, cercetările continuând de Poliția orașului Năsăud, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

SPUNE-TI PAREREA