Primarul orașului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, a fost în corzi la vizita ministrului Agriculturii, Petre Daea și a președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.

Acesta a ajuns mai repede la depozitul de colectare a lânii din orașul pe care-l conduce și a avut o dispută verbală cu mai mulți ciobani din Sîngeorz-Băi, veniți să se întâlnească cu ministrul. Ciobanii i-au reproșat lui Ogâgău că duce o politică împotriva oamenilor, că dă amenzi și impune un program restrictiv privind circulația animalelor prin oraș.

Discuția aprinsă a fost purtată în fața reporterilor și a cameramanilor de la mai multe televiziuni naționale, care au surprins momentul. Văzându-se încolțit, Ogâgău a încercat să pară maleabil și le-a transmis ciobanilor că măsurile sunt luate pentru cetățeni și că programul în cadrul căruia pot trece animalele prin oraș poate fi modificat, pentru a fi toată lumea mulțumiță. Conflictul s-a stins după câteva minute, înainte de a ajunge coloana oficială cu ministrul și președintele Camerei Deputaților.

SPUNE-TI PAREREA